Totaal aantal pageviews

donderdag 25 juni 2020

PROFS EN COMMERCIE

   Het virus is ook iets waarmee je geld kunt verdienen! Nu dat is opgevallen is het rond dat geneesmiddel van Prof. Didier Raoult uit Marseille een echte chaos geworden!

  Zelfs een vroeger zo degelijk otgaan als The Lancet bleek niet meer zuiver op de graat te zijn!

 Prof Raoult legde in een groot onderzoek van het Franse parlement uit wat er was gebeurd en zei dat hij alles enkel kon betreuren.

  Hij besloot met te zeggen dat hij tot charlatan werd gebombardeerd en nu begreep dat ook hij niet op kon tegen die vermaledijde commercie.

  Alles is op vandaag GELD geworden en dat is voor een nette prof iets waar je beter ver vandaan kunt blijven.

  Hij geniet met zijn zeer hoogstaande eigen instituut in Marseille veel aanzien en dat kan niemand aantasten. Hij kon enkel waarschuwen voor "experts"  die niks anders zoeken dan profijt trekken uit wat er gebeurt met dat akelige virus.

 Wij de leken zijn nu de klos van dat commerciële gehannes met medische zaken. Natuurlijk speelde ook ene Trump weer eens zijn clowneske rol.  Hij beweerde het middel preventief te gebruiken wat volgens experts echte onzin is..

 Zijn arts zou hem wat meer kalmerende middelen moeten voorschrijven.. Het zal niet lang meer duren of die Trump slaat geen enkele bal meer in de goede richting bij het golfen, op een van zijn vele golfbanen tot in Schotland toe!

Leon de Marsilho, 25 juni 2020
i

1 opmerking:

  1. Buenos dias;
    No tardaré, mi nombre es CORRINE BURIERE de Bélgica, 73 años. Me pongo en contacto con usted para un proyecto humanitario. Mi situación física actual no me permite llevar a cabo el proyecto que planeo hacer. Pondré a su disposición los medios financieros para hacerlo porque al morir no nos llevamos ningún material material. Estaré encantado de recibir una respuesta de usted porque, demasiado atento antes de tomar esta decisión, he rezado mucho al creador para que me dirija hacia su hijo que puede cumplir esta misión.
    Únase a mi dirección de correo electrónico privada para obtener más información: corrineburiere@yahoo.fr

    BeantwoordenVerwijderen