Totaal aantal pageviews

zondag 7 juni 2020

HET ENE "BRUIN" IS NIET HET ANDERE!

      Op stranden zie je mensen liggen die in de felle zon bijna "overkoken": ze willen bruiner thuis komen dan de buren! "Bruin moet", als je blank bent en op vakantie ging. Mogelijk komt dat omdat wij mensen ALLE de wortels hebben in Oost-Afrika! We zijn VAN ORIGINE BRUIN en werden blank, omdat Europa minder zon had...  Dat wist u toch zeker?

    Maar wij mensen zijn complexe wezens en dat zien we weer bij dat geraas over "racistische agenten in La France" die het op "bruin" hebben gemunt!

   Over de hele wereld wordt er nu betoogd over "racistische agenten" die bruine mensen plat op de buik leggen en er dan op gaan zitten: dat is erg lastig ademen dat is te snappen.  Daarom stond er op die "protestbordjes":  I CAN'T BREATH.

  Wij zien hier meer en meer mensen uit Afrika komen, omdat ook zij willen profiteren van onze hoge welvaart. Eigenlijk zouden wij dat heel goed moeten begrijpen! De blanke Merkel snapte dat en besloot dus om Afrika te helpen met het verkrijgen van meer welvaart.. Zij is een pragmaticus.. en denkt zelden ideologisch.

  Na 25 jaar La France weten we dat er nogal wat Fransen wat racisme niet schuwen: zij hadden koloniale voorouders en zo werden door de evolutie blanker want de natuur past ons aan aan de nieuwe omgeving..
 

 Mens ken je eigen geschiedenis en weet dat al onze voorouders bruin waren!

Leon de Marsilho, (al bijna 25 jaar in het zonnige zuiden van Europa) !Geen opmerkingen:

Een reactie posten