Totaal aantal pageviews

dinsdag 2 juni 2020

KLAMP U VAST AAN HET WRAKHOUT...

  van de "OUDE WERELD",  zo noemden de beide BUSH  politici onze Europese versleten boel "ols Europe". En zie wat ook zij bedachten: de "OUDSTE" blijkt nu de VS zelf!

  Het "vrije Westen" is een klucht geworden, gelukkig valt er wat bij te lachen. Maar of we Broadway gaan halen, betwijfel ik.

   De meteorologische zomer is begonnen en de zon drukt zwaar achter de laatste wolken. Deze ochtend was het gevecht in de Marseillaanse luchten om de hegemonie aan de hemel volop bezig.

    Gelukkig gaat ook "de zee van ons leven" steeds hoger en eist energie op, die voor overleven nodig is.

    Wij zullen ons binnenkort afmelden voor  alle overheidsdiensten, we doen niet meer vrijwillig mee en niet gedwongen!

    WE CHOOSE TO QUIT  en zoeken een catamaran die ons naar de Caraibische wateren wil varen.  Dat leerden we lang geleden van ene Jacques Brel …  Hij raakte als belg in La France de weg kwijt en nu volgen hem twee Nederlanders, die  bijna 25 jaar de zuidelijke Franse zon op hun huid voelden branden.  Daar kun je huidkanker van krijgen of de ziekte die ene van Gogh overviel toen hij gek werd van die zon: het kostte hem een oor..

   Een mens is nooit te oud om te leren, zegt Spinoza. Sterker nog, hij beval ons aan om "niet en nooit te klagen of te jammeren, maar om alles te willen begrijpen". Zijn therapie is het enige wat ons nog rest...

   Leon de Marsilho, 2 juni 2020

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten