Totaal aantal pageviews

woensdag 11 maart 2020

DE CORONA OORLOG WOEDT

"Mme Corona waart rond", en we trachten wanhopig uit haar klauwen te blijven.  Handcontact en de Franse bise zijn even "uit"

  Sommige kerkbezoekers raakten besmet: zelfs de Allerhoogste kan Corona niet stoppen.   Experts denken dat dit weken of zelfs maanden gaat duren: niet best! Macron waarschuwde half februari dat "het pas was begonnen en nog sterk zou toenemen"!

  Media berichten over vroeger: de Spaanse griep, de Gele koorts, vogelvirus SRAS en zelfs over de moorddadige pest-epidemie van 1720! Oude spookbeelden herrijzen.

 We zijn niet bevreesd voor Wereldoorlogen, Koude Oorlogen en dictatoren, maar knijpen 'm voor een micro-monstertje.

  Toch zeggen sommige dat de aankomende massa-emigratie uit Afrika en naar Europa, veel meer aandacht verdiend  dan "Corona".  Want Europa vergrijst en ontgroent en krijgt steeds meer "vacatures die men niet krijgt vervuld".
 
  Daarom verdient dat plan van Merkel, om IN N-Afrika jongeren gericht op te leiden voor bepaalde vacatures in Europa, echte aandacht. Immers dat voorkomt problemen in Europa én in N-Afrika!
En wees er van overtuigd: die grote volksverhuizing van N-Afrika naar Europa komt er zonder enige twijfel en zowel bij goede als minieme voorbereiding!

 Ik eindig met iets heel anders..
Vroeger heb ik in de Katho-kerk vele aflaten verdiend, die je eerder in he6t Paradijs deden binnen gaan.  Zouden die ne nog geldig zijn?  De paus kan even niet antwoorden hij had een "verkoudheidje"....


Leon de Marsilho, maart 2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten