Totaal aantal pageviews

woensdag 16 oktober 2019

OVERAL ZIJN, ZONDER TE REIZEN...

    Dat is wat Mark Zuckerberg (Facebook) ons belooft voor "morgen"! Je zit lekker in je luie stoel met je beeldhelmpje op en je kunt kiezen waar je heen wil.

   Je  kan bij iemand thuis zijn die ver weg woont want die kijkt ook naar jou! Wereldreizen maken kan straks zonder ergens fysiek heen te gaan! Dat zijn geen vrolijke berichten voor de reisbusiness want die heeft Zuckerberg eigenlijk "overgenomen". 
  
    Niet iedereen ziet dit nu als iets positiefs, maar het is gewoon een kwestie van "effe wennen"! En die beweging die ons lichaam ook behoeft kunt u verkrijgen door "op bezoek" te gaan bij uw favoriete "gym", die u thuis imiteert door wat spannende apparaten te kopen.. …

    Natuurlijk kan dat nu al met je Smartphone, waarmee je de gesprekspartner thuis ziet terwijl je met hem/haar babbelt. Maar straks kun je ook samen naar een ver land gaan zonder dat iemand zich echt daarheen verplaatst.

   Vele van mijn generatie zullen dat "ongezellig noemen" want je bent niet ECHT (dus fysiek) op stap. Maar als je oud en stijf bent geworden en echt reizen niet meevalt is het natuurlijk een zegen!

    In een wereld waarin de levensverwachting nog voortdurend toeneemt en we (volgens de experts) wel de 120 jaar kunnen halen, is dat fantastisch nieuws. 

   Weet dus dat elke dag uw kans om langer te leven verder toeneemt!

Leon de Marsilho  oktober 2019
(die dit schreef op meer dan 1000 km weg van vele vrienden en familieleden).

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten