Totaal aantal pageviews

zaterdag 27 juli 2019

HET KRIOELT HIER VAN DE KAPITEINS

Kapitein komt van capetan en dat komt weer van CAPUS wat  "hoofd" is in het latijn.
     We zitten dagelijks op boten, die in Frans vaarwater blijven: dan heet de baas op de boot "de schipper". Zo gauw je met een boot of vliegtuig buiten nationaal gebied komt, geldt het internationale recht. Als dat gebeurt wordt de kapitein (of de gezagvoerder) onbegrensd alleenheerser en beslist hij zelfs over "leven en dood" ..
     Het Hof van Straatsburg en het strafhof in Den Haag heersen wereldwijd over ons in internationaal gebied, maar enkel voor hen waarvan hun land lid is! Niet-leden zijn onder meer, de VS, China, etc. …

     Heeft u neiging tot alleenheerser spelen, wordt dan kapitein en laat de nationale grenzen achter u. Zo'n fraaie kapiteinspet kopen verraadt uw stille wens om de mensheid zelf eens te dirigeren.

    Dus, als u in een vliegtuig of op een boot stapt, weet dan wie er de onbegrensde baas is als u buiten nationaal gebied komt! Natuurlijk is de kapitein de uitvoerende macht en draagt een wapen en mag u daarmee confronteren: als u niet mee wil werken!

  Pas dus op met kapiteins en denk even goed na voor u de nationale grens overgaat. Dan verlaat u de democratie en komt u aan in een despotisch bestierd gebied..

Leon de Marsilho, juli 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten