Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 mei 2018

MARSEILLE ZEGT: OUD WORDEN STELT WEINIG VOOR..


OUD WORDEN STELT WEINIG VOOR,  
                       DENKT "MARSEILLE...".


EN DAT VINDEN ZIJ DUS OOK!
Vroeger dacht ik dat “oud worden” iets aparts was, een soort van prestatie. Dat maakte je op uit de bewonderende complimenten die je mensen hoorde maken aan ouderen. Die levenservaring moet ik echter als fake bestempelen, nu ik zelf de 76 dicht nader, in de meest wonderlijke tijd ooit.
Want, het gebeurt sluipend en gaat vanzelf!  Elke maand voel je je wat strammer en vermindert "de algemene conditie" wat. Waaraan je wat kunt doen: door te 
bewegen, gevarieerd eten en actief te blijven. Dat is het eigenlijk: je pusht dat "het-gaat-nog-wel-gevoel" wat verder.. 


 
WE HADDEN DEZELFDE VOORVADER! 
Natuurlijk weet ik best van erfelijke aandoeningen en  van stomme pech, die sommigen van ons op hogere leeftijd overkomt. Want tegen de natuur is, au fond en uiteindelijk, niets te ondernemen. Al blijkt dát nu minder waar dan vroeger! Men kan, via DNA-knutselarij, boze dingen afwenden en een nieuw orgaantje in planten kan ook. Via een donor gekregen  of gefabriceerd door een aardig varken of schaap (uit onze eigen stamcellen). Dit zal
DNA-FOUTJES ZIJN VAAK REPARABEL
onze levensverachting verder verhogen! We pakten er in anderhalve eeuw 40 jaar bij en... dat kan nog eens, zeggen medici! De nieuwe “bovengrens” komt zo op +120 jaar te liggen!  


Als ons geboortecijfer zo laag blijft (zoals nu overal in de EU en in Rusland), zal de vergrijzing nog harder toe slaan. De top ervan ligt in Nederland pas over ca 30 jaar, zegt men.
HIJ DEED ER 115-jaren over..

Bij voldoende en betere zorg en door nieuwe medical hightech zal het sterven van vele oudjes nog jaren kunnen worden “uitgesteld”. Stelt u zich voor: de jeugd (onder de 30 bijvoorbeeld) zakt naar 15% van de populatie en de +65-ers gaan naar 35% en meer. En zo maar verder en verder… Let wel: steeds vaker willen oudjes er zonder hulp uitstappen.. Na een voldaan leven. Waar dat niet mag helpt internet aan de vereiste middelen van elders en de fransen gaan massaal naar Zwitserland. Daar kun je keurig geregeld en perfect uitgevoerd, voor klein 10.000 euro gepland sterven en "ingepot terug reizen" naar wie je resten bewaren wil. Parijs weet dat en doet het ook zelf vaker.. 

Kan zoiets echt verder en verder gaan, gaan we dat allemaal meemaken, wordt het nog problematischer of gaan we "er iets aan doen"? Wel: zeer waarschijnlijk het laatste! Het lukte al (bij proefdieren) om uit een eicel + zaadcel (in vitro) een foetus te fabriceren en die te laten groeien in een “kunstma-tige baarmoeder”. Het lukte ook om uit één stamcel een foetus te maken.. dus zonder ei- en zaadcel! Wat betekent dat voortplanten “zonder vaders en moeders” gaat lukken dat dus... binnenkort! We moeten dan enkel nog die opvoeders regelen, om er aardige, nette burgers van te maken. Niks nieuws ook: dat probleem losten we via de kindertehuizen eeuwen geleden al op…(!). ADOLF MET ZIJN IDEOLOGISCHE KIDS

Je moet bij dit alles onwille-keurig  denken aan dat nazi-experiment, waarbij blauw-ogige Arier kindertjes maak-ten met Schöne Dirnen, die daarna in “Eine Staats-Anstalt” volwassen werden.. Adolf en de zijnen waren hun tijd toen (op een haar na) ver vooruit! En weet ook dat "je eigen DNA analyseren" nu al met via op het internet verkregen, kant en klare Crisp-sets, simpel thuis kan. Ook in Nederland... en dus is dan het zelf aan je DNA prutsen ook niet ver. De "verbeterde mens" scheppen, via DNA-aanpassing én via "chips-implantatie" is ook al het serieuze werkterrein van de VS-tovenaar Musk!  

Kortom: de mens krijgt binnenkort voortplanting, oppeppen
 en sterven aardig in de greep. Dus, ook ontgroening en vergrijzing worden, exact regelbaar en zelfs "mensen verbeteren" is geen fictie meer. De bevolkingsaanwas werd  al lang planbaar via voorbehoeding: dat deden we met verve! Daarzonder, zaten we nú al over die 10 miljard van einde 21e eeuw!  
Binnenkort bepalen medische high-tech + demografisch-economische politiek de bevolkings-samenstelling en dus ook “de balans oud-jong”. Voeg daar die robots met hun Big Data en KI bij, en we lossen het probleem van de productie van goederen en diensten ook wel op: dat laten we die automaten doen. Het creëren van die robots en het runnen/controleren van die robot-fabrieken, blijft nog net.. mensenwerk..(of niet meer?).


Blijft dus over de vraag: "hoe we de consumptie regelen". Maar hoe je behoeften aankweekt weten we intussen zeer perfect. No problem dus! En ook robots hebben behoeften..  

 
Als de hele wereld, -nu +200 landen-, dat kunnen, bezitten we de power om te bepalen hoeveel mensen we op aarde willen en... hoeveel zelfs hoeveel in de ruimte! En: natuurlijk kan dat ook met dieren en planten! De Partij voor de Dieren kan haar idealen voor 100% realiseren! Zo’n toestand als met de Oostvaarder-plassen kan ook nooit meer! Je vraagt je af: zouden de mensen die daar stonden te protesteren dit alles nog niet weten?          

Voorbij ook: dat lastige immigrantenprobleem!  Elk land “maakt” enkel nog zoveel mensen als men werk en eten kan geven.  Iedereen zorgt dus voor de eigen goed-geplande bevolking! Alleen als dat ergens misloopt, komen er wat immigranten elders buurten. Wilders en co kunnen dus ook met pensioen en die agressieve islam is ook onder controle!

 
WE ZIJN CHEMIE: ACCEPTEER HET.

Deze eeuw gaat de mensheid “de natuur zelf regelen”, wij draaien zelf aan de knoppen van schepping en van het natuurlijke evenwicht! 
Maar, meer dan ooit, moeten we het (liefst samen in goed overleg..)  gauw EENS worden over hoe we dat doen, wie dat controleert en hoe we foute landen corrigeren! We moeten dus, -uiteraard democra-tisch (?)-, een Big Brother kiezen..


Dat blijft HET lastige probleem! De noodzaak om DAT te regelen wordt nijpend voelbaar. Maar we horen Trump, Xi, Poetin en Erdogan daar nooit over… Of, zijn (sommigen?) 
stiekem al begonnen met het, -op hún eigen manier-, op te lossen?
 U denkt: “Dat zal mijn tijd wel duren”? Maar ja, dat heeft nooit geholpen en uw nageslacht heeft er nu ook niks aan. Het blijft dus, ons aller primaire probleem.
Wordt het niet hoog tijd voor de New World Movement, die zich sterk maakt voor het op poten krijgen van onze Nieuwe Wereldregering. Of was dat bedoeld met de VN, die we na WOII oprichtten en bemanden met die +200 landen van ná de koloniale tijd? 


HIJ ZAG HET TOEN AL... 
De oefeningen van de VN in New York lijken tot nu toe “niet indrukwekkend”. Of moet je zeggen: “gewoon menselijk zwakjes en daarom onvolkomen”?  Laten we het maar gauw, -en veel serieuzer-, daar eens over gaan hebben! Of doen we dat eigenlijk al, maar lukt dat niet best?

Aan dit alles moest ik denken, toen ik hoorde dat Trump de Iran-deal opblies, Poetin zijn 4e ronde begon en Erdogan op dikke winst lijkt af te stevenen in Turkije! Nadat Orban ook dik won in Hongarije. Dat zette me keihard met beide benen op de aardse grond en diep in de aardse modder.


EN HET EMBLEEM IS  AL KLAAR!
Er is dus enorm veel werk aan de wereldwinkel! Hoog tijd om Elon Musk te bellen, die overal iets voor weet. Heeft iemand van u zijn telefoonnummer? Of is hij al onderweg gegaan naar Mars?


WE MOETEN OPSCHIETEN WANT ELON WIL NAAR MARS...
 

Leon de Marsilho, 21 mei 2018   Geen opmerkingen:

Een reactie posten