Totaal aantal pageviews

zondag 13 januari 2019

MARSEILLE WIL DAT WILDERS VERANDERT!
 

WILDERS BLIJKT GEWOON,
                        EEN POLITIEKE KLUNS TE ZIJN!

 
ACTE 9 VAN DE GELE HESJES IN PARIJS
 
 

Hij waarschuwt al 15 jaar voor `die dreigende islamisering`,  HET grote gevaar voor Europa en dat blijft hij zeggen in zijn politieke PVV zendtijd!

Maar zie waar de onrust echt uitbarstte, zoals met de gelen in Frankrijk en bij Brexit in het UK. Bij beiden is geen enkele moslim betrokken en nog sterker, in Marseille, waar we ca 350.000 moslims tellen, zagen we in de gele demo´s 0 moslims. Vele moslims snappen nauwelijks wat er aan de hand is, het is wat te ver van hun bed.. . Die Gelen, dat is een volledig `fransige` aangelegenheid, die ook Marine Le Pen totaal afhielp van haar rare moslimgezwets!

De profeet Wilders moet dus op het schandblok, want zijn haatzaaierij leverde enkel schade op. En veel meer dan 100 radicale moslims kunnen veroorzaken. De recent verijdelde aanslag is tot nu de enige radicale moslimdaad in Nederland en daar gaat het om IS aanhangers. Die overigens door vele moslimlanden fel werd en wordt bestreden in het MO, zie bijvoorbeeld in  Syriè..

BLINDE BETWETER MELENCHON
Geert mag van mij best vergeleken worden met de falende links/radicale Jean Luc Melenchon, die met zijn gevaarlijke, romantische revolutionaire visie op die opstandige gelen, er ook helemaal naast zit!


Het wordt gewoon tijd dat Geert met pensioen gaat en zijn beveiliging ook wat een voudiger maakt! De democratie heeft hem zeer goed beschermd, dat is terecht en duidelijk. Maar nu moet de democratie langzaam ook eens `politiek met hem afrekenen`! Hij moet gaan snappen, dat we hem echt niet meer kunnen geloven. Die vele zeer deskundige moslims op hoge nederlandse bestuursposten, zoals in Rotterdam, Arnhem, de  2e kamer etc., tonen dat hij er volledig naast zit. Allen zijn zijn vlekkeloos geìntegreerd. Wilders is een  `100% uit de boot gevallen profeet, die er weinig van bakte`!
Geert, ga gewoon met pensioen, liefst wat verder weg. Je zou met je  vriend Poetin best een leuke Datcha kunnen regelen ergens aan de Zwarte Zee!We zullen die witte kuif, die je  half/indische afkomst moet verhullen, echt niet gaan missen! Het einde van een tijdperk is, eindelijk en gelukkig, aangebroken!
Inch Allah.. en bye, bye Geert! 

Leon de Marsilho, 13 jan. 2019

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten