Totaal aantal pageviews

zaterdag 23 juli 2011

Welkom op ons LP blog

Beste lezers,
Welkom op ons nieuwe blog. Leon zal hier zeer regelmatig met ons delen wat hem bezig houdt. En u kunt daar dan weer op reageren.
We wensen u veel leesplezier en hopen op een levendige discussie.
Leon & Theo

5 opmerkingen:

  1. zo, je eerste blog staat er Leon, leuk! Veel sukses met het vervolg.

    mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En daar sluit ik me volledig bij aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig die blog. Voor de schrijver, maar ook voor de lezer die wel eens een tussendoortje wil, c.q.een vluggertje. Ik ben er blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel erg interessant……ga zo door en veel succes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je blog is leuk, maar wat ik mis is een beetje optimisme, Het leven is niet allemaal zwart en diegenen die dat zo vinden zijn niet allemaal blind.
    Dus kop op. de problemen zijn meestal wel duidelijk ook zonder jouw details en kan de mensheid meestal wel de baas. Je kent het oude spreekwoord van die hete soep .........
    Het is vind ik veel interresanter (en moeilijker) om in al deze chaos (die al sinds er een hogere macht aanbeden wordt bestaat) de positieve en hoopgevende tekenen er uit te halen en mogelijke toekomsten aan te geven.

    Maar geen commentaar van mij want ik vind je output en productie op zijn minst indrukwekkend, EN getuigen van een soort volhardendheid die eigenlijk een beetje in tegen spraak is met je opsomming van zorgen.

    Success met de toekomst (en je terras). we komen kijken!!!!!
    peter O

    BeantwoordenVerwijderen