Totaal aantal pageviews

zaterdag 23 juli 2011

Soms weet je ook niks meer ....

Neem nou dat gerommel rond die DSK. Nu blijkt dat ie in dat Sofitel heel vaak kwam, want zijn dochter studeert in NY en dan moet je toch ergens slapen niet? Ook weet ik net dat Sofitel van het Franse concern Accor is en dat mijnheer Tito de Sofitelbaas in New York is... En de toppers van Accor zijn natuurlijk UMP-ers (partij van Sarko) dat spreekt. ook lees je dan dat DSK in callgirl land in NY best goed de weg wist en niet zijn eerste avontuur in dit hotel had, maar mogelijk wel met de poetsende dame...
En dan lees ik ook nog dat iemand van Accor meteen na het gedonder in NY het Elysée belde om die te vertellen dat DSK was gearresteerd... Flink in verwarring lees ik dan ook nog dat Monsieur Tito als de hazen een persbericht uitgaf na de arrestatie van DSK waarin zijn poetsdame als"ijverige, hardwerkende dame werd afgeschilderd die al twee jaar voor hem poetste en dat heel goed deed: nooit problemen gehad, zei hij.
En bovenop dit alles zie ik de plattegrond van die etage van Sofitel NY en het lijstje met deurpassages van de poetsende dame... dat gaat uiteraard met een elektronisch pasje. En dan zie je dat ze al eerder in de suite was, enkele keren die morgen, dan weer op het lastige moment van de seksuele agressie... en dan zie je dat ze een kamer 30 meter verderop ingaat terwijl DSK uitcheckt... En daarna gaat ze heel veel herrie maken beneden.
Hoe kan je nu nog iemand in dit verhaaltje geloven? Van het Elysée, via DSK tot aan de poetsende3 dame? Dan kan toch alles? Niet dan?
Even later lees ik in de NY Herald Tribune dat Obama het ook economisch helemaal niet meer weet... Hij heeft om zich heen intussen meer vacatures op raadgevend (economisch) gebied dan medewerkers... en praat in twee uur tijd zowel méé in de lijn van de boze republikeinen die het kredietplafond op 2 augustus aanstaande niet verder willen verhogen, en dan praat hij weer de heel andere (democratische) kant op... Hij lijkt echt total loss nu de werkeloosheid STEEG in juni en niet daalde zoals iedereen dacht en wist...
Tja dan leg je de krant neer en gaat over tot een serieuze overpeinzing..
En besluit vervolgens dit gewoon eens "op te bloggen" en die twijfel zo maar aan u voor te leggen.
Weet u het nou nog?
Nee, dan bent u in uitstekend gezelschap! Want bijna niemand weet het nog en zij die het wel; weten gaan het u en mij echt niet (helemaal) vertellen. Je zult maar journalist zijn op vandaag: alles wat je schrijft is gewoon aanvechtbaar en als je niet erg oppast wordt je tikvingertje "op afstand gewoon bestuurd" en ben je een puppet on a string.
Dat wou ik maar even kwijt en ik wens u goed weertje.
Leon de Marseille

Geen opmerkingen:

Een reactie posten